درباره تفاوت کامپوزیت ونیر با روکش های دندانی چه میدانید؟
ایزوله کردن دندانها (کنار نگهداشتن لبها، گونهها و لثه): برای جلوگیری از آلودگی دندانها به بزاق و دسترسی بهتر به سطح دندانها، لبها، گونهها و لثهها کنار نگهداشته میشوند.
بیشترین و قابل توجه ترین کاربرد آن پر کردن دندان بعد از عصب کشی، ترمیم دندان های آسیب دیده و رفع عیوب ظاهری دندانی است.
هزینه کامپوزیت دندان تا حدود زیادی به برند و نوع کامپوزیتی که استفاده میشود، بستگی دارد.
کامپوزیت دندان یکی از پرطرفدارترین روشهای زیباسازی لبخند است که با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندانها، ظاهری درخشان و طبیعی به دندانها میبخشد. این روش به دلیل داشتن تطابق رنگ عالی، نیاز کم به تراش دندان و انجام سریع در یک جلسه، بسیار محبوب شده است.
از کامپوزیت برای زیباسازی طرح لبخند و برطرف کردن برخی عیوب ظاهری دندان یا حتی بازسازی کلی دندان استفاده میکنند.
پالیش یا پولیش کامپوزیت، فرآیند نهایی در اجرای کامپوزیت دندان است که هدف آن افزایش براقیت و هموار کردن سطح کامپوزیتها است.
آغشته کردن سطح دندانها به مواد باندکننده و سفت کردن با اشعه: مواد باندکننده بر روی سطح دندانها قرار داده شده و با تاباندن نور مخصوص، این مواد سفت و به دندانها چسبیده میشوند.
ایجاد درد هنگام پرکردن دندان با کامپوزیت میتواند تحت تأثیر چندین عامل قرار گیرد. در ادامه به بررسی این عوامل میپردازیم:
کلینیک سریتا با تیمی از دندانپزشکان متخصص و تجهیزات مدرن، آماده است تا بهترین خدمات کامپوزیت دندان را به شما ارائه دهد.
این حساسیت میتواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله آسیب به مینا یا عصب دندان باشد.
بازسازی مینای دندان: در مواردی که مینای دندان آسیب دیده باشد، کامپوزیت میتواند برای ترمیم و بازسازی مینای دندان استفاده شود.
کامپوزیتکردن دندان شرایط کامپوزیت دندان یک درمان دائمی نیست و ممکن است بعد از مدتی دچار مشکل شود. اما مزیت کامپوزیت این است که درصورت شکستن، میتوان آن را ترمیم کرد.
استفاده از بیحسی: عدم استفاده صحیح از بیحسی موضعی میتواند منجر به درد در حین درمان شود. اگر بیحسی به درستی انجام نشود، بیمار ممکن است در حین کار احساس درد کند.